KORONAVIRUS: sakra vážná "chřipka"

11.03.2020 19:45

...názory přirovnávající nákazu koronavirem k chřipce nechápu, a teprve jim nerozumím od lidí s lékařským/farmaceutickým vzděláním....jestli lidé, co si hrají na hrdiny, mají ve skutečnosti takový strach se postavit pravdě, že žvaní hlouposti a sami se o své pravdě přesvědčili (a to i v situaci, kdy je zjevné, že pravdu nemají) - nevím, nejsem psycholog...snad už takové žvanění od nikoho neuslyším!!

Když jsem o nebezpečí koronaviru pro Česko mluvila na konci ledna, tak jsem to chápala, ale teď už mi to fakt vadí...unavujete nejenom svým rádoby hrdinstvím, snahou obejít, co se dá, ve svůj prospěch, protože o prachy Vám jde v první řadě, po Vás potopa a ostatní jsou vám ukradení! Ale unavujete také svým hodnocením, že jde o "mediální masáž", "hysterii", "paniku", apod.  Přečtěte si, jak to vypadá na zdravotnicky vyspělém severu Itálie...a podívejte se realitě do očí!  A to si ani nechci představovat, co se bude dít, až naplno udeří v Africe...

Je fakt, že v historii lidé také strkali hlavu do písku, aby neviděli pravdu...neomluvitelné....

Hrdinům, kteří jeli od konce února do Itálie lyžovat (asi levné - a sjezdovky prázdné), bych dala uhradit nejen jejich léčbu a všechno, co s ní souvisí, ale také léčbu a všechno, co s tím souvisí u všech, které nakazili!